Door ruim 20 jaar ervaring op de particuliere en professionele sierbestratingsmarkt, zijn wij een begrip in Tilburg en omstreken geworden. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij besloten een deel van ons assortiment op de website te tonen. Zodat u thuis alvast een voorproefje kunt nemen van wat wij u te bieden hebben.

 

Ons assortiment betonproducten, natuursteen, siertegels en afwerkingproducten zijn zo goed als onbeperkt. Wij twijfelen er dan ook niet aan dat u in ons brede assortiment zeker een product of producten naar uw wensen zult vinden.

Heeft u vragen of zoekt u een product die u niet op de website ziet, aarzel dan niet en neem contact met ons. Wij staan u graag te woord. Dit kan telefonisch maar natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showtuin.

De website toont slechts een deel van ons assortiment dus om het complete assortiment te bekijken kunt u het beste een kijkje komen nemen in onze showtuin.

Wij leveren tegenwoordig ook openhaardhout! Wij hebben gekozen voor Haagbeuk en Essenhout omdat dit de houtsoorten zijn met de langste branduren en het mooiste vlammenspel. Dit wordt geleverd per 2 m3, droog en strak gestapeld.

Handige Tips

Overdijk Beton b.v. Geocolor/Everton stenen
Voor een betere kleurschakering is het raadzaam van meerdere pakketten de stenen kops weg te nemen. Zorg er tevens voor dat u voldoende produkten bestelt voor aanvang van de werkzaamheden, naleveringen kunnen kleurverschillen tot gevolg hebben. Wij raden u aan om bij het aftrillen van Geocolor/Everton stenen een rubbermat te gebruiken.

Meer Tips...